fredag 17. april 2009

Nyttige nettsider


Denne uka kom den eldste sønnen min hjem fra skolen (3.klassing) og ville laste ned et dataspill om matematikk. De hadde fått prøve det i datatimen på skolen (den eneste de har hele uka..) og han var kjempe ivrig for å få meg til å laste det ned. Spillet heter Timez Attack og kan lastes ned gratis. Det er så gøy når man ser at morsomme spill faktisk kan brukes til noe nyttig også, ikke bare tidsfordriv og underholdning. Han sitter stadig og spiller dataspillet, og synes det er like gøy hver gang.

Da jeg lette etter spillet på nett kom jeg over en nettside som heter skoleressurser.no. Denne siden er verdt et besøk! Den er laget for skoleansatte og inneholder masse bra. Du får blant annet tips om bruk av film og tv i undervisningen, om ikt i klasserommet, om nettvett og det er linker til mange artikler og verktøy som kan lastes ned. Det er også egne linker om de ulike skolefagene, her står det masse bakgrunnsstoff, om læremidler og nyttige lenker om fagene.

Den linker også opp til artikler fra ulike medier, en f.eks som handler om lærere bør være "Facebook venner" med elevene sine... Høyst aktuelt stoff! Besøk siden her : Skoleressurser

2 kommentarer:

  1. Kjempebra med slike nettsider. Problemet er å finne de siden som er bra. Er jo en jungel av ting og tang som ikke er bra.

    SvarSlett