onsdag 25. mars 2009

IKT og skoleutvikling

Siden vi har fortalt litt om hvordan vi jobbet med digitale fortellinger, ville vi fortelle litt om hvilke endringer vi har gjort på den siden vi har jobbet med (for de som er interessert).

Vi startet med å titte litt på de emnene vi kunne jobbe med, og fant fort ut at IKT og skoleutvikling virket mest interessant. Etter at vi hadde lest gjennom teksten som sto der, fant vi ut at det var alt for mange sider, og vi måtte lese veldig mye som ikke var like interessant.

Vi har derfor jobbet med å gjøre teksten kortere, for vi mente det var for mye tekst på hovedsiden. Vi har latt noe relevant stå på hovedsiden slik at du som leser får et inntrykk av hva det handler om, og resten av teksten har blitt lagt i en ny side som vi har lagt en link til. På denne måten får leseren selv bestemme om han/hun ønsker å lese mer.

Noe av teksten har blitt tatt bort, og den har blitt erstattet med ny tekst som vi mener er mer viktig. Dette gjelder spesielt delen som ligger under ”Hvilke punkter er det verdt å reflektere over innenfor IKT og skoleutvikling”. Her sto det veldig mye punkter som du kunne reflektere over, men det var det. Derfor valgte vi å legge inn mer tekst slik at du som leser får noen svar på de punktene.

Vi har funnet og lagt til noen artikler om IKT og utvikling i skolen, resultater fra noen som har jobbet mye med IKT, og hvordan involvere foreldre.

Therese og Christina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar