onsdag 16. mars 2011

Hvorfor er ikke alle undervisningsopplegg samlet på ett sted?

En ting som slår meg når jeg sitter og jobber med arbeidskrav 3 er: Hvorfor er ikke alle undervisningsopplegg samlet på ett sted? Hadde det ikke vært det enkleste for alle lærerne rundt om i Norge å kunne logget seg inn på ett nettsted. Et nettsted der alle la ut og hentet ideèr og tips om de forskjellige temaene. Kan det være så vanskelig å samle alle skoler om en felles kunnskapsbank!
Det kunne i tillegg være en del av denne nettsiden som var forbeholdt elevene, en side som er delt inn etter klassetrinn og tema. siden skulle ha vært laget som et sammarbeid mellom alle lærere i landet og der kunne da elevene fritt ha funnet den informasjonen de trenger, uten å være redd for feilinformasjon eller annen irrelevant informasjon.
Med all satsing som har vært på ikt i skolen de siste årene så synes jeg det er rart at et slikt nettsted ikke finnes, eller er det noen som vet om en slik side? :)

3 kommentarer:

  1. Ja, et slikt nettsted ville vært genialt! Tenk på all den tiden man ville spart!!

    SvarSlett
  2. Jeg ønsker også det fantes et slikt nettsted. Håper det er noen som tar på seg ansvaret for lage et slik nettsted!

    SvarSlett
  3. Helt enig med deg, men det er jo typisk at det ligger ulike nettsteder som har samme formål.Vi har f.eks mange sider som har samme funksjon som facebook, slik som msn, twitter o.s.v."Problemet" er at det alltid vil komme nye nettsteder som gjør at brukere kan velge mellom flere nettsider.For at en skal klare å få en felles nettside for lærere er en avhengig av at alle velger det samme nettstedet, ikke at det finner ulike nettsteder.

    SvarSlett