torsdag 3. mars 2011

Evaluering av frukt og grønt

Vi synes denne photostoryen kan være en morsom introduksjon i mat og helse. Fortellingen kan gi en “kick-start” på temaet frukt og grønt.

Photostoryen har en tydelig struktur siden dere bruker tekstplansjer som forteller oss hva som kommer videre. Fortellingen er fengende. Den overdrevne fortellerteknikken gjør at det blir lett å huske hva fortellingen vil si, som igjen gjør at den kan bli en snakkis for kidza. Når det gjelder faglig relevans mener vi at photostoryen i hovedsak kan brukes i mat og helse, men kanskje tverrfaglig med kroppsøvning. Med tanke på opphavsrett vet vi dere har gjort en jobb med å kontakte frukt.no slik at dere har fått lov til å bruke bildene deres. Dette er bra! Ellers har dere tatt fine bilder selv som illustrerer godt det dere vil ha frem. Musikken som er brukt i fortellingen er også opphavsrettslig klarert. Bildene som er brukt passer godt til teksten som blir fortalt, samtidig som musikken går fint og uforstyrrende i bakgrunnen. Musikken er lett og lystig, som underbygger en glad og positiv holdning til frukt og grønt.

Som konstruktiv kritikk synes vi noen av bildene er uklare, men har forstått at dere allerede har tenkt på det. Matforslagene kunne vært enda mer kreative, slik at frukt og grønt-temaet ble fremstilt på en enda mer spennende måte.


Hilsen: Line, Christer, Karoline og Silje

2 kommentarer:

  1. Jeg likte denne historien. Fin blanding av fakta og humor

    SvarSlett
  2. Takk til Line, Karoline, Silje og Larsson for en fin vurdering av arbeidskravet. Hyggelig å lese at historien falt i smak Tore :) Det var både spennende og morsomt å lage historien om frukt og grønt!

    SvarSlett