tirsdag 26. april 2011

Hva er en Facebook-venn?

Det er kanskje et godt spørsmål på mange måter. Er det en venn, eller er det en bekjent? Det måler kanskje hvor mange mennesker vi kjenner, men er det virkelige venner? Noen som legger deg til, er kanskje bare en poker-venn, eller en Farmwillevenn. Det viktigste med en Facebook-venn er at det bare er en venn, enkelt og greit. Det er mennesker du vil ha kontakt med, men kanskje ikke de samme menneskene som du vil ringe til eller sitte og snakke med på en cafè over et kakestykke og en kopp kaffe. Det er sikkert ikke en person du vil invitere til party, middag eller andre sosiale ting, men det er likevel en venn.
På Facebook er alle vennene dine bare venner. Helt enkelt og ukomplisert. Alle vennskap på Facebook er likestillt, men det er jo mulig å sortere dem inn i mapper. "Beste venner", "familie", "bekjente". Men det beste med en Facebook-venn er at man kan ha kontakt med dem, uansett når man vil. Sende en liten melding, og vente på svar. Det er spennende. Noen er pålogget nå, da kan du chatte og "skravle" med dine bekjente når du føler deg litt selskapssyk i din egen stue, men ikke gidder å gå ut.

1 kommentar:

  1. Det er viktig å tenke på hvem som skal se hva på facebook. Viktig å dele inn facebook vennene sine i ulike grupper. En må huske på at alt er heller ikke like interessant for alle. Spesielt bilder synes jeg man skal tenke på hvem man deler med.

    SvarSlett