fredag 25. april 2014

Oppsummering og eksamensforberedelser

Siste samlingen som vi hadde var tirsdag 22. april. Denne kvelden skulle gå med til en liten oppsummering av semesteret og eksamensforberedelser. Det som stod på programmet denne kvelden var; oppsummering av emnene vi har hatt i dette semesteret, informasjon om muntlig eksamen, en liten diskusjon innad i gruppene om mappeoppgavene og til slutt diskuterte og reflekterte vi rundt noen spørsmål som kunne være relevante i forhold til eksamen. Dette gjorde vi først i grupper og deretter i plenum.

Dette er noen av temaene som vi har tatt opp dette semesteret:
·         IKT og læring – den digitale tilstanden i skolen
·         Samskrivingsverktøy (google og wiki)
·         Elevaktiviteter som etterspør digitale ferdigheter: Samarbeidsprosjekter (Int. prosjekt) –– digitale fortellinger
·         Digital kompetanse og IKT-didaktikk
o   IKT og vurdering
·         Elevenes digitale hverdag i skole og fritid
o   Ipad i klasserommet
o   Dataspill og sosiale medier
o   Barne-og ungdomskultur på nett: Elever fra Gressvik u-skole
·         IKT og skoleutvikling
·         Digitale tavler i undervisningsopplegg

     Det var veldig greit å ha en undervisningsøkt som denne. Vi fikk oppsummert temaene som vi har jobbet med dette semesteret, og det er alltid greit før en eksamen. Det blir da lettere å holde styr på hva man må lese på. Diskusjonene rundt spørsmålene som Odd la fram var veldig til hjelp. Vi fikk da øvd oss på hvordan vi kan svare på spørsmål under eksamen, og vi fikk noen eksempler på spørsmål som vi kan få. Dette synes vi var en nyttig kveld.



      Ida og Nils

2 kommentarer:

  1. Marianne Ekman Jensen1. mai 2014 kl. 01:41

    Enig! Forelesninger som "samler trådene" er aldri helt feil. Her fikk vi ryddet opp i det vi lurte på, og vi kan for alvor starte forberedelsene til eksamen :)

    SvarSlett
  2. Tester om man kan tagge kommentarene

    SvarSlett