torsdag 21. mars 2013

Bett 2013



To av oss på gruppa var så heldige å få være med på Bett i London. Bett er en gigantisk messe, hvor man kan oppdage teknologi for utdanning og læring. De inspirerer til å forme og forbedre klasserommet. Bett gir deg mulighet til å utforske og teste hvordan teknologien kan forbedre klasserommet og øke effektiviteten. I år var Bett flyttet til ExCel, de hadde 3800 arrangementer og ventet 30 000 besøkende de fire dagene det foregår. Man kan delta på konferanser og seminarer, eller man kan gå rundt og se på de forskjellige utstillingene og produktene.

Bett er noe vi vil anbefale alle å ta turen til, da det er utrolig mye spennende og interessant å se på som en lærer, spesielt da IKT lærer. De ligger langt foran oss i utviklingen av et teknologisk klasserom, og det er inspirerende å se på alle de forskjellige produktene og ideene de har.
Slenger ved linken sånn til slutt så kan dere se litt selv, http://www.bettshow.com.

Tine, Vivian, Hans

8 kommentarer:

  1. Kanskje en studietur til dette arrangementet burde bli en del av Ikt for lærer?

    Spennende å se hva man kan finne på markedet, og sikker litt inspirerende for fremtidige lærer å se hvilket hav av muligheter som fins der ute.

    SvarSlett
  2. Jeg var selv på Bett for første gang i år. Jeg synes nesten det var for mye å forholde seg til.Hvor skulle en begynne, og hva skulle en fokusere på? Det var enormt stort.
    Blant del "lille" jeg klarte å få med meg var det mange interessante pedagogiske programmer jeg kunne tenkt med å ha tilgang til i klasserommet. Det er uante muligheter. Det er viktig å ha gode, stimulerende programmer som fremmer lysten til å lære.

    Bett er verdt et besøk for å få et innblikk i hvilke utrolige muligheter som fins til bruk i skolen.

    Veslemøy

    SvarSlett
  3. Det er interessant å høre om slike messer. Det hadde vært spennende å være med på noe slikt. IKT - kompetanse er virkelig noe som trengs i den norske skole.

    SvarSlett
  4. Jeg er enig at det var mye å forholde seg til. Derfor kan det være lurt å kanskje dra dit flere dager hvis man ønsker å få med seg alt.

    SvarSlett
  5. Utrolig spennende å høre om denne messen, var ikke klar over at det fantes noe slikt! Hadde vært moro å være på en slik plass en gang!

    SvarSlett
  6. Dette hørtes ut som en spennende og nyttig opplevelse. Som det blir sagt over her, så er kompetanseheving innenfor IKT svært viktig i dagens samfunn. På slike messer har man ofte mulighet til å teste ut nye ting, noe som gjør det litt mindre "skummelt" å prøve det ut i praksis i klasserommet.

    SvarSlett
  7. Spennende å få et innblikk derfra, for oss som ikke var der :-( Vil bare minne om at innlegget er for kort hvis det skal telle som et gruppeinnlegg på arbeidskravet. Nå vet jeg ikke om det var meningen, men jeg bare nevner det.

    SvarSlett
  8. Hørtes utrolig spennende ut! Det burde kanskje vært en studietur for IKT-studenter i fremtiden.....? Hvordan fikk dere tilbud om dette? Var det i privat regi eller fikk dere det dekket av arbeidsplassen deres?
    Mona

    SvarSlett